Odkryj nową muzykę

Last.fm jest serwisem do odkrywania muzyki, dzięki spersonalizowanym propozycjom przygotowanym dla ciebie, na podstawie muzyki, której słuchasz.

Uruchom swój profil Last.fm Zamknij okno

Shout

Tagi

Tagi wszystkich

Więcej tagów

Biografia

Shout - polski zespół rockowy założony w 1985 roku w Kłodzku. Shout prezentuje lekki hard rock połączony z rock’n’rollem. Od początku liderem zespołu był wokalista i gitarzysta Marek Terlecki, który również był autorem większości tekstów. Największe przeboje to: Przepraszam za miłość, Musisz być moja i Tylko dla Ciebie

Skład

* Marek Terlecki - gitara, wokal
* Marek Makarewicz - bas (od 1987-1995, od 2004)
* Tomasz Wojtala - gitara (do 1987)

* Arkadiusz Nowak gitara (1987-1993)
* Tomasz Chiniewicz - perkusja
* Artur Załucki - (od 1993)
* Krzysztof Mitan - bas (do 1987)
* Marcin Wełyczko – gitara (od 2004)
* Tomek Jastrzębski – bas (2004)

Dyskografia

* 1993 Przepraszam za miłość
* 1993 Jak we śnie
* 1993 Ballady (Shout i Przyjaciele)
* 1994 Aż do krwi
* 1995 10 lat
* 1995 Ballady
* 2005 005
* 2006 Nie-Trendy Rock

Wideo

Najpopularniejsze albumy

Trend słuchacza

10 372słuchaczy w sumie
182 891scrobbli w sumie
Trend ostatnich odsłuchań:

Rozpocznij scrobblowanie i śledź historię swoich utworów

Użytkownicy Last.fm scrobblują muzykę, której słuchają w iTunes, Spotify, Radiu oraz w ponad 200 innych odtwarzaczach muzyki.

Utwórz profil w Last.fm

Shoutbox

Zostaw komentarz. Zaloguj się w Last.fm lub zarejestruj.

Najczęściej słuchane przez