Odkryj nową muzykę

Last.fm jest serwisem do odkrywania muzyki, dzięki spersonalizowanym propozycjom przygotowanym dla ciebie, na podstawie muzyki, której słuchasz.

Uruchom swój profil Last.fm Zamknij okno

Deadline

Tagi

Tagi wszystkich

Więcej tagów

Biografia

(2001 – obecny)

Brytyjsko-francuska grupa muzyczna założona w 2001 roku, wykonująca energicznego punk rocka z damskim wokalem. Na swoim koncie mają jak dotychczas 6 płyt oraz kilka singli i splitów. Zespół występował na wielu dużych festiwalach w Europie.

Aktualnie w skład zespołu wchodzą:
Liz Rose (wokal)
Hervé Laurent (bass)
Ryan Smythe (gitara) - od 2005
Pascal Denni (perkusja) - od 2006

Byli członkowie zespołu:

Lee Jones (gitara) - od 2003 do 2007 (aktualnie wokalista The Loyalties i gitarzysta Bastard Sons Of Liberty)
David Walsh (perkusja) - od 2003 do 2004 (aktualnie gitarzysta the seminals)
Nick Zykos (perkusja) - od 2004 do 2006
James Ovens (gitara)

Dyskografia:
More to It (2001)
Back for More (2003)
Getting Serious (2005)
Take a Good Look (2006)
We’re Taking Over (2008)
Bring The House Down (2010)

Oficjalna strona zespołu:
www.deadline-uk.com

Wideo

Najpopularniejsze albumy

Wydarzenia

Dodaj wydarzenie

Trend słuchacza

39 865słuchaczy w sumie
827 688scrobbli w sumie
Trend ostatnich odsłuchań:

Rozpocznij scrobblowanie i śledź historię swoich utworów

Użytkownicy Last.fm scrobblują muzykę, której słuchają w iTunes, Spotify, Radiu oraz w ponad 200 innych odtwarzaczach muzyki.

Utwórz profil w Last.fm

Shoutbox

Zostaw komentarz. Zaloguj się w Last.fm lub zarejestruj.

Najczęściej słuchane przez