Odkryj nową muzykę

Last.fm jest serwisem do odkrywania muzyki, dzięki spersonalizowanym propozycjom przygotowanym dla ciebie, na podstawie muzyki, której słuchasz.

Uruchom swój profil Last.fm Zamknij okno

Beneath the Massacre

Tagi

Tagi wszystkich

Więcej tagów

Biografia

Zespół pochodzący z Kanady założony w 2004 roku, grający brutalny, techniczny death metal. Beneath the Massacre należy niewątpliwie do czołówki tego gatunku, płynnie łącząc techniczną grę, z brutalnym agresywnym tempem i złowieszczym growlingiem. Teksty utworów oscylują wokół tematów społeczno-politycznych.

Skład:

Christopher Bradley - gitara
Dennis Bradley - bass
Elliot Desgagnés - wokal
Justin Rousselle - perkusja

dyskografia
Evidence of Inequity (EP - 2005)

Mechanics of Dysfunction (CD - 2007)
Live in Montreal (Bootleg - 2008)
Dystopia (CD - 2008)
Marée Noire (EP - 2010)
Incongruous (CD - 2012)

Wideo

Najpopularniejsze albumy

Wydarzenia

Dodaj wydarzenie

Trend słuchacza

83 873słuchaczy w sumie
2 832 160scrobbli w sumie
Trend ostatnich odsłuchań:

Rozpocznij scrobblowanie i śledź historię swoich utworów

Użytkownicy Last.fm scrobblują muzykę, której słuchają w iTunes, Spotify, Radiu oraz w ponad 200 innych odtwarzaczach muzyki.

Utwórz profil w Last.fm

Shoutbox

Zostaw komentarz. Zaloguj się w Last.fm lub zarejestruj.

Najczęściej słuchane przez