• Gurkan1 pisze...
    • Użytkownik
    • 21 V 2010, 15:46
    alice in chains'in geri dönüş albümü "black gives way blue" gayet (z)ikertici.

• en karanlik anlarinizda, gunlerinizde bikmadan dinleyin: europe - start from the dark.

"Genius is 1% inspiration, 99% perspiration" -Edison
    "I wish genius hadn't eaten pastirma" -Edison's wife
    • tuncer pisze...
    • Użytkownik
    • 27 V 2010, 12:06
    you gotta have faith ama.

• cgursoy pisze...
    • Użytkownik
    • 3 VII 2010, 12:11
    Vince Neil - Tattoos & Tequila

2 şarkı dışında cover hep. yaz albümü klasmanında şaşırtıcı derecede iyi.

sırf vince neil'ın kendi ağzıyla "i'm a whore, i'd do anything for money", "you better understand i'm in love with myself, myself, my beautiful self", "i'm a bitch i'm a bitch, oh the bitch is back" gibi dizeleri haykırışı için bile dinlemeye değer. zaten kendisi de açıklama yapmış "tattoos & tequila has nothing to do with other people, it is basically my life" diye.

• Gurkan1 pisze...
    • Użytkownik
    • 10 VII 2010, 22:05
    http://www.frontiers.it/album/4736/ 27sinde çıkıyormuş.çok hoş bi melodic rock albümü olcak gibi.bu dennis ward da ne üretken adam arkadaş

• D_e_n_i_Z pisze...
    • Użytkownik
    • 14 VII 2010, 20:32
    Jon Oliva gene yardirmis

müzik 3 kola ayrılır. sonra bu kollar bi yerde birleşirler. sonra tekrar ayrılırlar. bu böyle devam eder...
    • Tinzey pisze...
    • Użytkownik
    • 28 VIII 2010, 13:44
    H.E.A.T - Freedom Rock (2010)

gayet güzel albüm. tobias'ın eşlik ettiği bir şarkı da var içinde (black night).

bir de bu albüm ve ilk albümde vokal yapan kenny (ayıcık tipli eleman) sağlık sorunları nedeniyle ayrılmış. onun yerine swedish idol'ı almışlar. aha bu:

Erik Grönwall

• D_e_n_i_Z pisze...
    • Użytkownik
    • 28 VIII 2010, 20:26
    bu bana birine benziyen muzisyenler icin iyi bir fikir verdi :)

müzik 3 kola ayrılır. sonra bu kollar bi yerde birleşirler. sonra tekrar ayrılırlar. bu böyle devam eder...
    • egemen pisze...
    • Użytkownik
    • 3 IX 2010, 19:03
    gotthard- need to believe 1 senelik albüm ama tavsiye edildi mi bilmiyorum, uzun zamandır dilnlediğim en güzel şarkıları barındıran albüm, her şarkı birbirinden güzel

• egemen said:
    gotthard- need to believe

rep+++

Gercekten cok iyi album. Gecen sene 3-4 ay hergun dinlemistim. Gotthard'in son 2 album cok sahane oldu.

• tuncer pisze...
    • Użytkownik
    • 23 X 2010, 9:32
    Arjen Lucassen's Star One - Victims of the Modern Age (2919)

Sintizayzır ve klasik metalin şahane birleşimi

• tuncer pisze...
    • Użytkownik
    • 30 X 2010, 0:24

Glenn Hughes: Bass/Voc
    Joe Bonamassa: Gtr
    Derek Sherinian: Keys
    Jason Bonham: Drrrrrr

Saf İngiliz rock (hasosu)

• dt_jesus pisze...
    • Użytkownik
    • 31 X 2010, 20:57
    Bcc albümünü dinliyorum çıktığından beri. Bendeki beklentinin yüksek olmasından mıdır bilmiyorum çok çok iyi albüm diyemedim bir türlü. Mükemmel bir iki şarkı dışında Bonamassa+Hughes formülünden çıkacak kimya tam yakalanamamış gibi geldi bana. Glenn Hughes orijinli şarkılarda GH solo albüm havası var mesela hep. Ha onların da hastasıyız bir standardı tutturuyorlar illa ki ama dediğim gibi beklenti yüksek olunca "eh işte" diyorum bazı şarkılara. Bi de Glenn Hughes fenerli Semih gibi oyuna sonradan girince daha etkili oluyor. İlk onbirde de(lead vokal) aynı işleri yapıyor ama tecrübeyle sabit, hep sonradan girdiğinde (ikinci vokal) defansı bi hazırlıksız yakalıyor, golonü, asistini yapıyor.

• tuncer pisze...
    • Użytkownik
    • 10 XI 2010, 13:53
    Chickenfoot mu BCC mi?

• egemen pisze...
    • Użytkownik
    • 10 XI 2010, 16:39
    ben açıkçası chickenfoot a pek alışamadım, bcc bence çok daha enteresan ve güzel bi proje

• dt_jesus pisze...
    • Użytkownik
    • 10 XI 2010, 17:38
    bence de bcc yalnız bu supergroup işi her zaman istenen kimyayı tutturamıyor. (taktım kimyaya)

• tuncer pisze...
    • Użytkownik
    • 10 XI 2010, 20:13
    dt_jesus said:
    bence de bcc yalnız bu supergroup işi her zaman istenen kimyayı tutturamıyor. (taktım kimyaya)

ASIA'dan beri Supergroup geyiği böyle zaten. Kimyayı tutturabilen yok. Chickenfoot Sammy Hagar'ın 3. mü 4. mü ne Supergroup denemesi. (HSAS ve Planet Us benim aklıma gelenler)

Kimya konusuna katılıyorum. Büyük grup dediğimiz adamların hiç biri alanının en iyisi adamlardan oluşmadı hiç bir zaman. Züpergrup kuracam diye yola çıkanlar tırtlıyo genelde.

• kuyku pisze...
    • Użytkownik
    • 10 XI 2010, 22:25
    süpergrup ve kimya kelimelerini aynı cümle içinde kullanıp W.E.T. 'ten bahsetmemek ayıp.

• chickenfoot mu bcc mi? ikisi de aman aman projeler değil ama chickenfoot benim biraz daha hoşuma gitti gibi. sammy nerede biz oradayız.

• gergedan pisze...
    • Użytkownik
    • 7 II 2012, 18:09
    Bu başlık adına daha önce de yazılmıştı, ama bulmaya üşendiğim için direk yazıyorum.

Powervice diye Hollandalı bir grup var. Iron Maiden'ın ilk zamanlarını andırıyor. Şarkılar Maiden'ın ilk 3 albümünden fırlamış gibi.
    Grubun tek kötü tarafı, sadece üç şarkılık bir demo yapıp daha sonra kaybolmuş olmaları. Bu grubun kıymetini bilmediği için müzik dünyası kendisinden utanmalı. Biz de utanmalıyız [oha!]

Edytowane przez gergedan dnia 8 II 2012, 20:11
    • gergedan pisze...
    • Użytkownik
    • 7 II 2012, 18:16
    Vanderbuyst var bir de. Onu da dinleyin.

Anonimowi użytkownicy nie mogą wysyłać wiadomości. Zaloguj się lub utwórz konto, aby móc wysyłać wiadomości na forum.