blog.pl » Forum

PYTANIA, PROPOZYCJE, SUGESTIE...

• vingoe pisze...
    • Użytkownik
    • 24 III 2008, 22:29

PYTANIA, PROPOZYCJE, SUGESTIE...

Kilka godzin temu backto wystosował do mnie prośbę w formie pytania w moim shoutbox'ie. Za chwilę mu odpowiem :)

Sam fakt jednak, natchnął mnie do założenia tego wątku. Typowo organizacyjnego. Zgodnie z tytułem niech nam służy w kwestiach formalnych dotyczących grupy. We wszystkich jej aspektach, szczególnie dotyczących wyglądu, zawartości (i temu podobnych spraw) naszej grupowej strony, a także problemów dotyczących last'a w ogóle. Być może będziemy mogli sobie wzajemnie pomóc, sprzedać pozostałym jakieś pomysły na wygląd naszych profili i tej stronki :)

Mam nadzieję, że napisałem powyższe w miarę klarownie :P

Zapraszam do rozmowy :)

Edytowane przez vingoe dnia 25 III 2008, 0:43
    • vingoe pisze...
    • Użytkownik
    • 25 III 2008, 0:42

Backto pyta, odpowiadam...

Pozwolę sobie przenieść tutaj pytanie mi zadane i odpowiedzieć, bo myślę sobie, że część osób może to zainteresować:

backto:
    haj, a moze by tak dodac na blogowym profilu troche wiecej czartsow za dluzsze okresy, bo ciagle tylko widac te tygodniowe...? :)

Chętnie bym to zrobił, bo sam jestem ciekaw takowych statystyk. Niestety nie ma takiej opcji w moderacji grupowej strony. Dostępne są tylko rankingi tygodniowe. Obawiam się, że dotyczy to wszystkich założonych grup na last.fm. Przejrzałem kilkadziesiąć innych stron i żadna nie posiada innych zestawień poza tygodniowymi (jeśli ktoś widział, niech da znać). Zatem pozostaje nam na razie cieszyć się tym co mamy :)

• vingoe pisze...
    • Użytkownik
    • 1 XII 2008, 1:21
    Postanowiłem jednak zmienic opis i otworzyć naszą grupę na innych. Mam nadzieję, że wyjdzie nam to na dobre. Jakby co zawsze możemy to zmienić ;-)

Anonimowi użytkownicy nie mogą wysyłać wiadomości. Zaloguj się lub utwórz konto, aby móc wysyłać wiadomości na forum.