Dears PL » Forum

GACKT EUROPE TOUR 2011

• Doroshii pisze...
    • Użytkownik
    • 19 V 2011, 9:07
    no tak, ja tam pożyczyć nie mam zbytnio od kogo ale staram się ze wszystkich sił zarobić te pieniądze własnymi rękoma :) z pewnością w przyszłym roku pojedzie do Stanów...dziwię się, że w tym roku nie pojedzie...ale to nie moje zmartwienie XD no, trzeba będzie pociągiem do Gdańska pojechać jeżeli tak wybierze nasz mr G. ale się stresuję, odkąd to zostało potwierdzone to tak w środku mnie trzęsie trochę... raaany ^^' kiedy ogłosi miejsca?!

Tsuki wa kawarazu shizuka na mama de
    Ame o furasetsuzuketa...
  • Najgorzej, że on to pewnie ogłosi w ostatniej chwili, mnie tez aż trzesie, nie wiem sama, czy bardziej się ciesze, czy boję ;-)))

• Doroshii pisze...
    • Użytkownik
    • 20 V 2011, 7:56
    no właśnie, jak to on ma w zwyczaju to zapewne tak będzie, miesiąc przed trasą ogłosi :) no to pozostaje nam być dobrej myśli, że przyjedzie do nas :)

Tsuki wa kawarazu shizuka na mama de
    Ame o furasetsuzuketa...
    • Kotori25 pisze...
    • Użytkownik
    • 20 V 2011, 15:28
    I oto jest ^^" Nasz Mistrz :D Nasz Bóg!!

• Szykujcie kaskę, bo bilety za parę dni!!!! :-))))

• Agh... Świat nabrał cudownych kolorów! Muszę tam być, od czterech lat o tym marzyłam...

• [Usunięty użytkownik] pisze...
    • Użytkownik
    • 21 V 2011, 19:45
    Umarłam.

• MaestroS pisze...
    • Użytkownik
    • 25 V 2011, 22:01
    Wysłuchał mnie, skubany ; )
    Dziewczyny.

VANILLA!

• Kotori25 pisze...
    • Użytkownik
    • 26 V 2011, 19:38
    Kto jest z Łodzi i jedzie na koncert niech sie odezwie moje gg:10776531 (oczywiscie kiedy juz bedziemy mieli bilety hehe ^^")

• Kotori25 pisze...
    • Użytkownik
    • 27 V 2011, 21:00
    Mamy bilety!No to kto jest z Łodzi łapa do góry i czekam na kontakt gg:10776531

• Teraz tylko czekać do 6go sierpnia *_*

Anonimowi użytkownicy nie mogą wysyłać wiadomości. Zaloguj się lub utwórz konto, aby móc wysyłać wiadomości na forum.