Dears PL » Forum

GACKT EUROPE TOUR 2011

• MaestroS pisze...
    • Użytkownik
    • 21 I 2011, 12:29

GACKT EUROPE TOUR 2011

A więc moi drodzy, GACKT w wywiadzie udzielonym 19.01.2011 powiedział, że w tym roku wraca do Europy! Zaraz po Nemuri Kyoshiro zacznie budować trasę, a więc spodziewajmy się go na wiosnę lub na wakacje!

Ah, usłyszeć Vanilla na żywo!

• MaestroS, daj jakieś konkretne namiary na to info, na wywiad, bo inaczej nie wierzę :-)

• MaestroS pisze...
    • Użytkownik
    • 21 I 2011, 15:55
    http://www.animate.tv/news/details.php?id=1295574265

ちょうど、舞台の真っ最中で、2月末までは『眠狂四郎』の舞台をずっとやってます。それが終わったら、しばらく音楽漬けの生活をしたいなと思ってます。今年は全ヨーロッパを周って、ヨーロッパツアーをまた一からしっかり築き上げていこうと。で、日本に帰ってきたら、またライブで感動を届けたいなって思ってます。
    プライベートで頑張っている事は……、趣味になるんですけど、最近ヘリコプターの免許を取ろうかなって思ってて、ちょっと操縦の練習をしたりとかしています。自分のライブで、自分のヘリに乗って降りてきたら面白いなって。そういうライブは見たことないんでやってみたいなって、そんな風に思ってます。周りからはアホかって言われます(笑)。まあ、普通の人じゃできないんだろうなっていう事、くだらないって思う事を実現させていきたいなって思います。

• Dzięki :-) Mam nadzieję, że to będzie sensowna trasa, i że jeśli nie w Polsce, to będzie w najbliższej okolicy :-) Bardzo się cieszę, że on pamięta, co nam obiecał :-D

• Jeśli będzie to na moją maturę to pozdrawiam serdecznie.

• MaestroS, wielkie dzięki za linka :-) Napisałam o tym na Dears LJ. Przynajmniej oni się cieszą ;-)) i to mnie podnosi na duchu.
    http://community.livejournal.com/dears/2444947.html
    Ja już od jakiegoś czasu odkładam trochę kaski z każdej pensji, żebym mogła pojechać gdzieś dalej, jeśli nie przyjedzie do Polski :-)

• Pozostaje tylko (nie)cierpliwie czekać na oficjalne ogłoszenie Europejskiej trasy wraz z datami i lokalizacją występów:)

• [Usunięty użytkownik] pisze...
    • Użytkownik
    • 27 I 2011, 15:13
    Ale cieszmy się albowiem jest możliwość, że wpadnie do Polski. Agencja Freakpointing rozmawiała z jego menadżerem na ten temat i powiedzieli, że są na to duże szanse ^^

• Villainerka, ja się cieszę :-)) A wiesz coś na temat, czy Freakpointing TERAZ rozmawiali, czy chodzi o rozmowy z tamtego roku?

• Użytkownik
    • 29 I 2011, 22:16
    Rozmawiali ponownie, podobnoż na początku stycznia :3

• Wow!!! Bo dla mnie GACKT w Polsce to spełnienie marzeń!!! (nie mówiąc już o tym, że to taniej wyjdzie niż jechać na jego koncert za granicę ;-)))

• Użytkownik
    • 31 I 2011, 16:13
    Bilety i tak pewnie będą kosztowały więcej niż portfel przeciętnego polaka jest warty :3

• Nie mogą kosztować więcej niż na typowy koncert zagranicznej gwiazdy w Polsce, bo by ludzie nie przyszli. Nie wierzę, że będą droższe niż na Miyaviego, powiedzmy, że nie spodziewam się droższych niż 150 zeta. A przynajmniej nie musiałabym płacić strasznych pieniędzy za dojazd za granicę, hotel itp. :-)

• Użytkownik
    • 2 II 2011, 17:25
    Nie sądzę, że byłaby taka sytuacja, że ludzi by nie przyszli. Tak jak polacy byli w stanie pojechac za granicę, aby zobaczyć swojego idola, tak i obcokrajowcy zapewne byliby skłonni przyjechać do Polski. Czy jak jechałaś do Monachium na koncert to patrzyłaś na koszta czy cieszyłaś się po prostu z faktu, że zobaczysz i usłyszysz go na żywo? Organizatorzy zapewne są świadomi faktu, że mogliby nieźle na tym zarobić.
    Choć gdyby bilety kosztowały nawet 500 zł to i tak taniej wyjdzie Polakom niż wyjazd za granicę;)

• No 500 bez przesady. Na Lady Gagę poszłam za niecałe 300. -.-

• Lekkie odświeżenie tematu. Szukałam jakiś informacji, jednak na razie ciężko coś na ten temat znaleźć. Mam nadzieje, że ta informacja, że będzie w Polsce nie spadnie jak grom z jasnego niebo, bo mi sie budżet rozwali... T^T Jakiekolwiek info
    mile widziane.

• Doroshii pisze...
    • Użytkownik
    • 16 IV 2011, 9:17
    podobno planuje światową trasę pod nazwą YFC : "We are planing on a world tour of YFC with a raising SYH flag... We are recording at the same time right now." tak napisał sam mr G. na swoim tweeterze ;)

Tsuki wa kawarazu shizuka na mama de
    Ame o furasetsuzuketa...
  • Myślę, że jednak info spadnie "jak grom z jasnego nieba" ;-) Nagle i bilety pójdą w piętnaście minut. Dlatego trzeba być czujnym ;-))))

• Kotori25 pisze...
    • Użytkownik
    • 21 IV 2011, 21:50
    Matko jak ja marze o jego koncercie w Polsce :D Tyle lat na to czekam ale nawet nie wiem gdzie wchodzic na jakie strony ktore moga o tym mowic ;( ma ktos jakies stronki o tym?

• Kotori25 pisze...
    • Użytkownik
    • 22 IV 2011, 9:28
    Kocham Go i chce go zobaczyc.Najlepiej z nim porozmawiac hehe

• Doroshii pisze...
    • Użytkownik
    • 22 IV 2011, 10:16
    Kotori25 nie ty jedna o tym marzysz :) wejdz tutaj http://www.facebook.com/GACKT.DEARS.Kissmark , albo na Twittera Gackt'a : http://twitter.com/#!/GACKT jest tam duzo informacji jesli chodzi o GACKT'a i jego tournee... pozdrawiam

Ame o furasetsuzuketa...
    • Kotori25 pisze...
    • Użytkownik
    • 22 IV 2011, 16:11
    He he tego Twittera to nie kapuje ani troche...czemu nie moge zadac tam pytania na jego stronie jak jestem zarejestrowana.Strasznie to wszystko dziwne :D :/ :( Czy ja dobrze tam na fb zrozumialam cos o czerwcu pisalo?

• Doroshii pisze...
    • Użytkownik
    • 23 IV 2011, 8:54
    nie wiem jak to jest z tym twitterem... osobiscie nie sprawdzalam jak mozna mu tam napisac wiadomosc XD a w czerwcu ma ukazac sie płyta DVD z jego ubieglorocznej trasy YFC to nie jest zapowiedz tegorocznej...jeszcze oficjalnie nic nie wiadomo gdzie w tym roku bedzie koncertowac :) tutaj masz tlumaczenie po angielsku jego twittera : http://twitter.com/#!/gackttweets

Ame o furasetsuzuketa...
    • Kotori25 pisze...
    • Użytkownik
    • 23 IV 2011, 9:19
    He he dzieki.W Polsce pewnie sie i tak to DVD nie ukaże i trzeba bedzie z e-baya sprowadzac :D ale jakos przezyje ^^" A jak o sprawdzenie wyslania wiadomosci do niego to cos tam jest zablokowane tzn ja nie mam go w znajomych a on chyba ma ustawione ze jak nie jest sie w znajomych to nie mozna napisac bo tak sprawdzalam tez inna osobe i tam tez sie nie dalo nic napisac :(

• Doroshii pisze...
    • Użytkownik
    • 23 IV 2011, 9:45
    no to mozliwe, ze tak ma ustawione... ale pewnie cie doda do znajomych :) trzeba poczekac bo pewnie w kolejce stoi mnostwo innych osob ;) no mnie to tam wszystko jedno, trasa YFC az tak mnie nie oczarowala zeby miec jego DVD z tejze trasy XD

Ame o furasetsuzuketa...
Anonimowi użytkownicy nie mogą wysyłać wiadomości. Zaloguj się lub utwórz konto, aby móc wysyłać wiadomości na forum.