Dears PL » Forum

Ulubiony utwór i krótkie(bądź długie) wyjaśnienie.

• Ulubiony utwór i krótkie(bądź długie) wyjaśnienie.

Chciałabym zapytać o waszą ulubioną piosenką Gackta. Każdy ma pewnie taką swoją najulubieńszą która nigdy się nie znudzi i w ogóle i w ogóle, każdy wie o co chodzi. ^^ I napiszcie dlaczego akurat ta.

Moją ulubioną jest Tea Cup. Zawsze przy niej płaczę, ma piękne słowa i bardzo podoba mi się głos Gackta w tej piosence. Nie wspominając już o oryginalnym tytule która ma bardzo niewiele wspólnego z tekstem. ;3

• Doroshii pisze...
    • Użytkownik
    • 30 VI 2010, 20:01
    Moją ukochaną piosenką Gackta jest Kimi no Tame ni Dekiru Koto.
    Dlaczego akurat ta? Jak dla mnie jest przepięknie zaśpiewana,oczywiście ma piękne słowa,fajną nutkę ogólnie :)
    No i teledysk...:D Miodzio,te oczka.....

Tsuki wa kawarazu shizuka na mama de
    Ame o furasetsuzuketa...
    • [Usunięty użytkownik] pisze...
    • Użytkownik
    • 10 VII 2010, 15:51
    Najulubieńsza? To chyba 'Vanilla'. Powód? Pierwsza piosenka Gackta jaką usłyszałam. O tekscie nie wspomnę xD No i ten jego głos... mrauuu^^

• O tak. Tekst powala. ;D

• moją najlepszą piosenką byłaby...
    kurczę, trudny wybór. chyba najbardziej uwielbiam Last Song. kojarzy mi się z chwilami, kiedy zaczęłam słuchać Gackta. i w ogóle, jest przepiękna. chociaż kiedyś miałam fazę na Metamorphoze, ale mi przeszło XD

• Pójdę z innej mańki. Moja ulubiona to Fragrance. Niesamowity erotyzm tej piosenki powala mnie na kolana. To jest ta strona Gackta która kocham. Ociekający seksem zarówno z wyglądu jak i głosu i zachowania mężczyzna.

• Doomsday <3

Moją ukochana piosenką jest Doomsday.
    Kosmiczne mnie unoś.
    Muzyka jest przeszywająca i piękna a słowa dopełniają ten cud.
    GACKT jest lirycznym cudotwórca i muzycznym wirtuozem.<3

~GACKT4EVER~
    • Kotori25 pisze...
    • Użytkownik
    • 25 IV 2011, 11:24
    Mam wiele ulubionych piosenek.Na kazda mialam swego czasu odjazd.Na poczatku gdy zaczelam sluchac Gackta zakochałam sie w Last Song bo to przepiekna piosenka.Jakis czas pozniej spodobalo mi sie Metamorphoze bo ma super teledysk.Potem bylo Redemption co do teraz uwazam za super piosenke i stwiam na równi z teraz moja najulubiensza piosenka Flower :) A poza tym kocham go za wszystkie jego piosenki bo kazda z nich tak pieknie brzmi w jego ustach :*

Anonimowi użytkownicy nie mogą wysyłać wiadomości. Zaloguj się lub utwórz konto, aby móc wysyłać wiadomości na forum.