Czech Slovak Bloggers » Forum

Co pro vas znamena blogovani?

• Radmil pisze...
    • Użytkownik
    • 21 II 2007, 15:39

Co pro vas znamena blogovani?

Pripada mi, ze lide bloguji v zasade ze dvou hlavnich pricin. Prvni je rozhodne posedlost psanim, druha - nemene dulezita - je cosi jako socialni funkce blogu. Clovek casem ziska spoustu novych pratel a znamych (i kdyz casto jen virtualnich).
    Jak jste na tom vy?

• kneekal pisze...
    • Użytkownik
    • 23 II 2007, 20:11
    tak myslím, že nespadám ani do jedné kategorie.. blog píšu jako odreagování a částečně proto, že ne všechny moje kamarády hudba zajímá a já bych je nerad v hospodě otravoval kapelama, které stejně nikdo z nich nezná a když už, tak jen proto, že to slyšeli od mě. Takže proto mám blog, kde si píšu, co se mi zachce, popř. svoje čtenáře nechávám pomocí anktety vybírat o čem by chtěli číst povídání. Tak asi tak :) nicméně získávání nových přátel, které zajímá podobná tématika je příjemný bonus :)

The band of mine:
    www.bandzone.cz/fullstop
    www.fullstop.cz

a nějaké mé hudební žvásty: www.kneekal.bloguje.cz :)
    • Radmil pisze...
    • Użytkownik
    • 23 II 2007, 20:37
    Ja jsem asi spis ta prvni kategorie. I kdyz se to samozrejme neda oddelit. Diky svemu blogu jsem potkal spoustu zajimavych lidi a jeste urcite i potkam. Hlavne jsem se ale trochu zlepsil v psani.

• m4tz pisze...
    • Użytkownik
    • 3 III 2007, 11:27
    Neviem či ide o nejakú posadnutosť písaním... myslím, že každý má raz za čas chuť vybehnúť niekam na kopec a do celého sveta zakričať, čo si o tom všetkom myslí. A blog je jednou z ciest, ako na to.

Spoznávanie nových ľudí je podľa mňa veľmi dôležitou stránkou blogovania, človek spozná veľa ľudí s podobným zmýšľaním a získa nových priateľov.

A okrem toho, má potom aspoň motiváciu tvoriť ;)

"Life is too short for sorrows."
    • Samuso pisze...
    • Użytkownik
    • 6 III 2007, 9:29
    U mňa bola prvotná tá prvá príčina, lebo na blogu si môžem písať slobodne, čo chcem a ako chcem. Je v tom aj istá miera fetišu, ako s autom alebo inou technickou hračkou, ale aj narcizmu, lebo človeku robí dobre, ak iní ľudia reagujú na jeho myšlienky.
    Blogovanie je pre mňa do veľkej miery aj napínavou hrou, pri ktorej nie je dopredu nič isté a stále sa deje niečo nové -- noví návštevníci, nové odkazujúce stránky, atď. To je ten nebezpečnejší rozmer, lebo sa môže stať, že sa od počítadiel a štatistík nebudete vedieť odlepiť ;)

• gamatha pisze...
    • Użytkownik
    • 13 III 2007, 17:54

blog? co to jest?

je to pre mňa spôsob akým uvoľním všetky moje myšlienky.. milujem to. to pre mňa znamená aj maľovanie...

• PIPboy pisze...
    • Użytkownik
    • 15 III 2007, 22:22
    ja blog chapu jako vseobecnou prezentaci sebe sama v case skrz sdelovani imho zajimavych veci okoli. Hm. Jo asi tak nejak, pry jsem uchyl na definice ale tomu neverte :)

• [Usunięty użytkownik] pisze...
    • Użytkownik
    • 3 IV 2007, 15:14

Blog...

Zdravim.
    Blog u me plni "fci" jako stranka, kde se da napsat/vypsat to co nechci davat do ruznyho for, muj blog = to jsem ja komplet. Nekdo me odnekud zna jako "cast" - DJ na The Cure parties (1 za rok:-)), nekdo kdo pise, nekdo kdo hazi nekam svy osob. nazory, je to mismas, ale blog dava "dohromady" vetsinu veci...
    Howgh.

• majushka pisze...
    • Użytkownik
    • 4 VIII 2007, 15:11

no tak blogujem už dlho...

...a myslím si, že patrím do obidvoch kategórií, ktoré boli spomenuté na začiatku, a okrem toho, že som závislá na písaní a blog plní moju sociálnu funkciu, ako je nadväzovanie kontaktov, tak ešte mi aj uľahčuje život, je možnosťou, kde môžem komunikovať s ľuďmi, čo sú odo mňa ďaleko, povedať svetu svoje názory. A hlavne - je to pre mňa ohromný relax po namáhavom dni.

♪♫♪Life without music, is like love without passion.♪♫♪

♥The best music ever is unrivalled Prince!♥
    • m1c4a1 pisze...
    • Użytkownik
    • 12 VIII 2007, 1:40
    U mě je to vícero důvodů. Jak možnost "vyhučení se", tzn. potřebuju "říct" někomu, co mě zaujalo, ale zas na druhou stranu tím nechci zdržovat nikoho konkrétního... pak taky trocha toho exhibicionismu, dál touha předat ostatním "ten svůj správný názor".
    No a taky je to prostě taková možnost pro ostatní, aby se o mně něco dozvěděli.

• rapasoft pisze...
    • Użytkownik
    • 16 X 2007, 19:35
    rad nieco do blogu napisem, ale nie som jeho otrokom... zistil som, ze ked mi tam lezi uhorom mesiac nic sa nedeje... pisem ked mam cas a napad alebo len chcem jednoducho povedat... a kedze som skor literarny typ, tak pisem poviedky, ktore v konecnom dosledku nikto necita... ale aj tak je to akasi forma prezentacie, takze ma to svojim sposobom uspokojuje.

1969 in the sunshine...
    • madaj pisze...
    • Użytkownik
    • 16 X 2007, 23:04
    mentalny vyplach :-) ak nieco napisem znamena to, ze som to odlozil a nezapodievam sa tym ja sam pre seba.

nechcem byt publicista, nechcem byt novinar

ale ked uz sa clovek musi "vyvraviet", tak ja to robim voci HTML stranke a miesto trojhodinoveho kecania s ludmi trebars o pocitacoch, tak to napisem a precita si to niekto, kto na to ma chut :-) obvykle ja uz velmi nemam :-)

no a kde by som sa podel aby mi clanky nekomentovali aj dementi :-) takze socialna funkcia tu je :-) pozorovanie :)

/\/\.
    • Jirka73 pisze...
    • Subskrybent
    • 13 X 2008, 9:20

Úklid mozku

Já si tak uvolňuji kapacitu mozku. Co napíšu už můžu zapomenout a neřešit to. Průšvih je, když pak svojí hloupostí přijdu o databázi několika let psaní. :-)

• jeanuska pisze...
    • Użytkownik
    • 2 I 2009, 11:48

Blogování jako závislost

Blogovat jsem začala, když jsem utéct před realitou. Teď se to ovšem trošku zvrtlo a píšu o všem možné i nemožném, když mám potřebu něco sdělit světu. Hlavně mám neustále přehled, co dělají všichni moji přátelé, kteří jsou ode mě desítky kilometrů daleko. :)

Navíc je docela vtipný si přečíst, jaký sr*čky jsem psala před třemi lety. :D

• Radmil pisze...
    • Użytkownik
    • 14 IV 2010, 18:34

Je to pořád lepší

Začal jsem se živit psaním a používat twitter, takže už nebloguju tolik jako dřív, ale potkávám pořád víc a víc bloggerů a bloggerek. Sociální funkce trvá.

Anonimowi użytkownicy nie mogą wysyłać wiadomości. Zaloguj się lub utwórz konto, aby móc wysyłać wiadomości na forum.