Castle Party » Forum

Kto się wybiera na castle party? ;) Wrażenia z wcześniejszych?

• [Usunięty użytkownik] pisze...
    • Użytkownik
    • 20 II 2009, 1:06

...

nie ma co gadać... trza jechać, jest czad. W tym roku bedzie mój 4 raz... I czasem zastanawiam sie dlaczego tylko 4-ty :?

• FMAS pisze...
    • Użytkownik
    • 26 II 2009, 12:43
    że tak powiem wejdźPan na stronę CP i obejrzyj 'teledyski', właśnie nimi przed wyjazdem na kolejny ładuję baterie

merry FMAS
  • W tym roku również i ja się wybieram... będzie to moje pierwsze Castle Party w zyciu... :) Jestem z Lublina... mam nadzieję, że spotkam kogoś miłego do towarzystwa, bo póki co nie mam zorganizowanej ekipy, ale nawet jeśli nikt z moich znajomych się nie zdecyduje, to zapewne pojadę sama...

• [Usunięty użytkownik] pisze...
    • Użytkownik
    • 9 IV 2009, 20:43
    ja w tym roku tez jadę pierwszy raz, juz zdecydowałam, że nawet jakbym sama miała jechac to pojadę, jestem z Rzeszowa, gdyby ktos chciał się dołączyć to jestem jak najbardziej za;) to narazie daleki plan ale pwp pociągiem będę jechać...

• Pierwszy raz byłem rok temu, dałem się wciągnąć ukochanej. Będę jeździł jeszcze wieeeeele razy... Chyba, że stare gitarowe klimaty zostaną wyparte przez electro, które nierzadko nawet lubię, ale i tak wolę jakiś deathrock, zimną falę, neoklasyczne darkwave itd.

• Castle Party. Muzyka, ludzie, zjawisko.

Wszystkim zainteresowanym tematyką Castle Party polecamy książkę pt. "Castle Party. Muzyka, ludzie, zjawisko"

• cp2010

Castle Party to .....zycie :))))

...umieramy wciąz i wciąz...jakby to trwało STO LAT...
Anonimowi użytkownicy nie mogą wysyłać wiadomości. Zaloguj się lub utwórz konto, aby móc wysyłać wiadomości na forum.