Castle Party » Forum

Kto się wybiera na castle party? ;) Wrażenia z wcześniejszych?

• bluszcz pisze...
    • Użytkownik
    • 20 VII 2006, 20:26

Kto się wybiera na castle party? ;) Wrażenia z wcześniejszych?

Nigdy jeszcze nie byłem na 'castlach' - chętnie przeczytam opinie - te pozytywne jak i krytyczne. Czy ktoś się wypowie?

• energia pisze...
    • Subskrybent
    • 21 VII 2006, 17:03
    www.castleparty.com - radze poczytac forum, bo tu wprost szkoda czasu na rozpisywanie sie ;-)

this is what you get, this is what you see
    • Sovande pisze...
    • Użytkownik
    • 21 VII 2006, 21:07
    sporą część czlonków tej grupy poznałam właśnie na CP i zdecydowanie warto pojechać, bo jak się pojedzie raz to potem się wraca (głównie dla ludzi i atmosfery, bo muzycznie czasami bywa różnie, np. 2005 był pod tym względem nie specjalny, za to towarzysko było wspaniale), rezerwując urlopy specjalnie na tą okazję ;)

każdego dnia uczymy się umierania - zasypiając... Dobranoc wszystkim ...
    • ambiv pisze...
    • Użytkownik
    • 26 VII 2006, 10:27
    jak już raz tam wylądujesz i pozwolisz sobie dobrze się bawić to będziesz wracał co roku, i cały rok podporządkowany będzie temu wydarzeniu. wszystkie plany wakacyjno-urlpowe itp.
    jeśli z jakichś osobistych powodów nie będziesz mógł przyjechać będzie cię to smucić i mocno gnębić, takiej imprezy nie ma nigdzie. są większe festy ale żaden nie odbywa się w tak świetnym miejscu i klimacie.
    pozdr i rewelacyjnej zabawy po raz pierwszy jeśli się wybierasz :)

MODEON :: Sklep - Galeria
    Unikalna, ręcznie wykonana biżuteria :: Rękodzieło artystyczne :: Akcesoria, dodatki, przedmioty do dekoracji wnętrz :: Ubrania vintage - www.modeon.pl
  • Tak jak wyzej... kiedys pojechalem w 2000 roku i tak juz tam zostalem. Bylem od tamtej pory na kazdym ; D

• lakrima pisze...
    • Użytkownik
    • 18 III 2007, 11:05
    hej ja również jeżdżę od 2000 roku,i niewyobrażam sobie bym mogła niepojechać gorąco polecam.

LAKRIMA
  • Witam,
    po raz pierwszy byłam na CP w '99, za najlepszy uważam CP'02 i '03, z roku na rok, wg mnie, jest coraz gorzej, BRAKUJE:
    -zespołów grających psychobilly, gothic-rock, etc.
    -dawnego czarnego klimatu;)

[hmmm, te wesołe kolorowe...ah, a gdzie nihilizm ;)]

Ale mimo tych zmian nie wyobrażam sobie, aby nie było mnie na imprezie i w tym roku:)
    BloodyKiss:*

• Ja dwa pod rząd przegapilem, ale w tym roku zrobię wszystko żeby pojechać, zwlaszcza że sklad zacny :).

• No raczej ze sie wybieram :DDDD
    nie przegapie Suicide Commando!!!!

W ogole to swietna impreza, swietny klimat, swietni ludzie.

To trzeba przezyc :)

the earth was nearly wiped clean of life.
    a great cleansig,
    an atomic spark struckt by human hands quickly raged out of control.
  • Byłem rok temu i na bank wracam w tym. Nie wyobrażam sobie żebym nie zobaczył na żywo Diary of Dreams

• gedbass pisze...
    • Użytkownik
    • 5 VII 2007, 8:17

castle party !!!!!

Witam wszystkich.! Pierwszy raz byłem na CP w 96 w Grodżcu od tamtej pory nie byłem tylko dwa razy z różnych przyczyn .mieszkam obecnie w U.K. i specjalnie na CP zarezerwowałem samolot do Wrocławia bo w bolkowie niestety lotniska nie ma.dwa dni po festiwalu mam powrót i wiem już dziś że będzie mi bardzo smutno przez cały kolejny długi rok odliczania dni do Castle Party 2008 .Do zobaczenia na zamku,w basztowej,basenie lub na rynku pozdrawiam -GED

ged
  • Podobno organizatorzy planuja wybudowac lotnisko na CP 2010 ;]

• Aricia666 pisze...
    • Użytkownik
    • 11 III 2008, 0:51
    tak i powiekszyc zamek xD

the earth was nearly wiped clean of life.
    a great cleansig,
    an atomic spark struckt by human hands quickly raged out of control.
    • [Usunięty użytkownik] pisze...
    • Użytkownik
    • 17 III 2008, 13:43
    ja się wybieram. pierwszy raz. cholernie źle byłam nastawiona do tej imprezy, ale z dnia na dzień jest coraz lepiej, choć skakać z radości nie będę, bo to nie muzyka i klimat dla mnie (te "wesołe kolorowe" ...) choć wiem, że mogę na miejscu jeszcze zmienić zdanie... ale tak więc do zobaczenia na zamku!

• a ja się wybieram 2 raz ;) w sumie mieszkam ok 10 km od Grodźca ale ledwo co od ziemi wyrosłam jak cp jeszcze tam było :P a do bolkowa jakos mi się nie udawało poza ostatnim rokiem wybrać ;p
    ogólnie jestem zadowolona tylko szkoda ze pogoda nie dopisała xD

• [Usunięty użytkownik] pisze...
    • Użytkownik
    • 29 III 2008, 23:07
    ja rowniez 2 raz...mam niecale 15 km do pokonania ale chyba zalatwie sobie w Bolkowie nocleg;)

• Antinua pisze...
    • Użytkownik
    • 8 VII 2008, 9:36

cp

Ja rowniez wybieram sie pierwszy raz :) Na poczatku roku kolezanka mi zaproponowala, zebym z nimi pojechala. Od razu sie napalilam na jakies 2 tygodnie. Szukanie ciuchow, bla bla bla itp :D Przeszlo mi na jakis czas (dzieki czemu tak sie czas nie dluzyl) no i teraz znowu szal CP ^^

• Drago1978 pisze...
    • Użytkownik
    • 24 VII 2008, 18:33
    Witam ja jadę już ósmy raz muzyka nie zawsze mi pasuje ale klimat jest nie zapomniany zgadzam sie ze stwierdzeniem że jak jedziesz raz to będziesz jezdził ciągle pozdrawiam

Drago1978
    • Czorth pisze...
    • Użytkownik
    • 24 VII 2008, 19:42

pytanie

Wybaczcie, jam zielony, a potrzeba mi informacji. jak wygląda sprawa z bagażami, namiotem itp... czy można gdzieś to wszystko zostawić??? są jakieś szatnie albo coś?

• jest pole namiotowe, kible i łazienki są normlane (tj. wspólne).
    Na polu, na ktorym byłem - dodatkowo był basen:)

• gedbass pisze...
    • Użytkownik
    • 12 I 2009, 1:34

cp

Ja jeżdżę na CP od 1996r festiwal jeszcze wtedy odbywał się na zamku Grodziec.Od tamtej pory nie byłem tylko(aż) dwa razy więc frekwęcje mam nienajgorszą.Do zobaczenia w Bolkowie!!!!!P.S. Od niedawna sam robię muzyczkę do posłuchania na http://www.lastfm.pl/music/Gettner

ged
  • cp

jeżdżę na CP od 1996 roku, nie ma o co pytac tylko trzeba jechac!!! jest świetnie hehe

• cioootka pisze...
    • Użytkownik
    • 18 I 2009, 15:36
    ja bardzo chcialabym pojechac, ale obawiam sie ze fundusze mnie ogranicza ;<

" tyle w ustach niesmaku
    ile jest obrzydzenia
    tyle korzyści z chleba
    ile pożytku z gówna"
    • chyniek pisze...
    • Użytkownik
    • 28 I 2009, 17:06

2009

na Cp Uczęszczam od 2006, a na bieżąco jestem od początków umiejscowienia festiwalu w Bolkowie (gdzie na stale mieszkam) mogłem sobie stać w oknie i słuchać jednak doświadczanie festiwalu bezpośrednio z Zamku jest przeżyciem niesamowitym i wszystkim polecam... Niesamowita muzyka, ludzie i klimat!

• MartuCIA pisze...
    • Użytkownik
    • 18 II 2009, 19:17
    Mój pierwszy raz był późno, bo dopiero CP'2008.
    Może to i dobrze, bo wygląda na o że popadłam w uzależnienie - teraz jest tylko wegetacja i nudne odliczanie dni do kolejnego CP...

Thanx 4 attention. Amen.
Anonimowi użytkownicy nie mogą wysyłać wiadomości. Zaloguj się lub utwórz konto, aby móc wysyłać wiadomości na forum.