• zawas95 pisze...
    • Użytkownik
    • 28 VIII 2011, 10:17

Line-up na Jarocin 2012

Jakie zespoły chcielibyście zobaczyć ???
    Przecieki i marzenia o składzie na Jarocin Festiwal 2012 ???
    Moje typy : Conflict, Rancid, The Casualties, The Exploited, The Adicts, NOFX, SKA-P, Agnostic Front, Koniec Świata, ZMŻ, 30-lecie Kultu , KaeNŻet, The Bill, KSU, Uliczny Opryszek, Sedes, Leniwiec, Zmaza, Podwórkowi Chuligani, Buldog, ADHD Syndrom, El Banda, reaktywowana Siekiera albo TZN Xenna - przynajmniej część z nich i bd zajebiście :D

• darrek88 pisze...
    • Użytkownik
    • 30 VIII 2011, 19:10
    Z polskich:
    KSU, Zmaza, Blade Loki, Paprika Korps, Kim Nowak,Jelonek, Leniwiec,
    MIR, Kult, KABANOS, Komety(może z programem Partii?)

Z zagranicznych:
    N.R.M., Social Distortion, MISFITS!

• gimli91 pisze...
    • Użytkownik
    • 8 IX 2011, 10:27
    Zagranica: NOFX, The Locos (zamiast Ska-P, które póki co nie gra koncertów), Levellers, TALCO!, Rancid było by miło, Misfits też, ale z Gravesem :D, The Adicts, w tym roku w klubach zagrali rewelacyjnie. I może Gogol Bordello?

Polska: KSU (dlaczego jeszcze nie tam nie grali?), Paprika Korps, Leniwiec, Kult chętnie, a i Buldog przy okazji może zagrać :D, The Bill, zespół Gówno (coś w stylu Masturbatora, tylko, że w punkowym wydaniu). Reaktywacja Siekiery byłaby miazga... albo z reaktywacji: Post Regiment? Pożyjemy zobaczymy.

Padłem ofiarą szeregu wypadków. Jak każdy.
    I was a victim of a series of accidents, as are we all.
    • Wojtus93 pisze...
    • Użytkownik
    • 10 IX 2011, 15:46
    Polskie: Republika, Akurat, Marek Piekarczyk, Kult, KSU, Proletaryat, Oddział Zamknięty, KAT

Zagraniczne: Deftones

• Exploited i TZN Xenna kurwa :d

• KSU, Zmaza, Jelonek, Hunter, luxtorpeda, SKA-P, Kult, The Bill, Raggafaya, :D

• Wojtus93 pisze...
    • Użytkownik
    • 24 IX 2011, 12:38

Edytowane przez Wojtus93 dnia 17 XI 2011, 17:55
  • No to tak:
    The Analogs
    Turbo
    The Bill
    Kult
    T-Love
    Oddział zamknięty

Rise Against
    Anti Flag ( bo rok temu byli genialni [ w sumie to w tym roku jeszcze :d ] )
    Red Hot Chilli Peppers
    Disturbed
    Rancid
    Green Day
    Anthrax

• h10103 pisze...
    • Użytkownik
    • 16 XI 2011, 20:19
    Wojtus93

Jesli przyjedzie Deftones na Jarocin, to wstaje o 9 i ide grzac miejsce pod scena.

• Wojtus93 pisze...
    • Użytkownik
    • 21 XI 2011, 18:07
    A może Parni Valjak? Stara dobra chorwacka kapela.

• Abaddon84 pisze...
    • Użytkownik
    • 23 XI 2011, 20:49
    Line-up? Kurwa, na serio musicie używać tych zagranicznych naleciałości? Jakby ludzie z Jarocina 80-94 usłyszeli Wasze 'line-up' to by wam chyba najebali.

• Z zagranicznych chetnie zobaczylbym Rise Against. Na powtorke z Anti-Flagu, czy Ska-P raczej nie ma co liczyc :P
    NOFX, Disturbed tez byloby niezle. Moze the Subways wroca na Jarocin?
    btw. jakby Offspring zagral tylko pierwsze 4 plyty, to dla mnie byloby ok.

Z polskich, to licze na energie Leniwca, Blade loki i Podworkowych :D

• h10103 pisze...
    • Użytkownik
    • 6 XII 2011, 19:27
    Abaddon84 pisze:
    Line-up? Kurwa, na serio musicie używać tych zagranicznych naleciałości? Jakby ludzie z Jarocina 80-94 usłyszeli Wasze 'line-up' to by wam chyba najebali.

stary, nie nasza wina, ze masz problemy z angielskim. polecam nauke tegoz jezyka, przyda Ci sie.

• Wojtus93 pisze...
    • Użytkownik
    • 6 XII 2011, 21:17
    Abaddon ma racje. Mamy własny, bardzo bogaty język i wcale nie musimy używać obcych słów. Jakiś ziomek od gęsi już o tym prawił.

• h10103 pisze...
    • Użytkownik
    • 6 XII 2011, 22:44
    Wojtus93 pisze:
    Abaddon ma racje. Mamy własny, bardzo bogaty język i wcale nie musimy używać obcych słów. Jakiś ziomek od gęsi już o tym prawił.

gowno prawda. co ma Rej do naszych czasow?

• Wojtus93 pisze...
    • Użytkownik
    • 8 XII 2011, 19:51
    Wydaje mi się, że bardzo dużo. Polska będzie Polską. Po co na siłę być fajniejszym?

• h10103 pisze...
    • Użytkownik
    • 9 XII 2011, 18:32
    Wojtus93 pisze:
    Wydaje mi się, że bardzo dużo. Polska będzie Polską. Po co na siłę być fajniejszym?

fajniejszym? angielski rozprzestrzenia sie na caly swiat.

• Wojtus93 pisze...
    • Użytkownik
    • 9 XII 2011, 21:02
    Co nie znaczy, że musimy koniecznie używać tych chorych naleciałości. Dla mnie to pranie mózgu i nie będę się temu podporządkowywał. Swoją drogą trochę zeszliśmy z głównego tematu.

• h10103 pisze:
    Wojtus93

Jesli przyjedzie Deftones na Jarocin, to wstaje o 9 i ide grzac miejsce pod scena.

Dołączam się!

• h10103 pisze...
    • Użytkownik
    • 12 XII 2011, 21:21
    NikaWeronika pisze:
    h10103 pisze:
    Wojtus93

Dołączam się!

hehe. oby grali kawalki z White Ponny i Diamond Eyes, innych plyt od nich nie trawie. :(
    ahh, jak pieknie pomarzyc.

• h10103 pisze:
    hehe. oby grali kawalki z White Ponny i Diamond Eyes, innych plyt od nich nie trawie. :(

No jak to! A "Hexagram" z albumu 'Deftones'? "Mein" i "Rats!" z 'Saturday Night Wrist'? "Bored" z 'Adrenaline'? I przede wszystkim moje ukochane "Be Quiet And Drive" z 'Around The Fur'? Byłabym zawiedziona, gdyby nie zagrali przynajmniej połowy. Ale racja, koniec końców, nie ma o czym mówić...

Chciałam nawiązać jeszcze do wcześniejszego wątku i line-upu. Setlista, tracklista, headliner, soundtrack, backstage etc etc... Czy naprawdę mamy to na siłę spolszczać? Skoro chcemy zapraszać zagraniczne gwiazdy i organizować międzynarodowe festiwale, musimy dostosować się do międzynarodowych standardów. Bez względu na to, czy wybieramy sie na gig, czy na koncert.

• h10103 pisze...
    • Użytkownik
    • 14 XII 2011, 20:23
    NikaWeronika pisze:
    Chciałam nawiązać jeszcze do wcześniejszego wątku i line-upu. Setlista, tracklista, headliner, soundtrack, backstage etc etc... Czy naprawdę mamy to na siłę spolszczać? Skoro chcemy zapraszać zagraniczne gwiazdy i organizować międzynarodowe festiwale, musimy dostosować się do międzynarodowych standardów. Bez względu na to, czy wybieramy sie na gig, czy na koncert.

racja. przetlumaczcie mi slowo backstage albo soundtrack. czekam na sensowne propozycje. troche zdziwilo mnie zachowanie wiekszosci ludzi, gdy w '11 roku Titus powiedzial do publicznosci cos po angielsku (nie pamietam co), a 3/4 ludzi stala jak wryci i nie wiedzili co zrobic! to dopiero cos, hehe.

• h10103 pisze:
    troche zdziwilo mnie zachowanie wiekszosci ludzi, gdy w '11 roku Titus powiedzial do publicznosci cos po angielsku (nie pamietam co), a 3/4 ludzi stala jak wryci i nie wiedzili co zrobic! to dopiero cos, hehe.

Ludzie rzeczywiście albo dostają paraliżu, albo odpowiadają na wszystko jednym: yeah. Chociażby ostatnio, gdy byłam na koncercie The Blackout w Poznaniu. Ze sceny padło pytanie "Who is NOT having fun?" i jak można się domyślić, panie w pisk, panowie we wrzask, spod sceny posypały się yeahs. A zespół na to: facepalm.

• Wojtus93 pisze...
    • Użytkownik
    • 15 XII 2011, 20:39
    h10103 pisze:
    racja. przetlumaczcie mi slowo backstage albo soundtrack. czekam na sensowne propozycje.
    backstage - kulisy, za kulisami
    soundtrack - ścieżka dźwiękowa

• h10103 pisze...
    • Użytkownik
    • 15 XII 2011, 22:51
    NikaWeronika pisze:
    Ludzie rzeczywiście albo dostają paraliżu, albo odpowiadają na wszystko jednym: yeah. Chociażby ostatnio, gdy byłam na koncercie The Blackout w Poznaniu. Ze sceny padło pytanie "Who is NOT having fun?" i jak można się domyślić, panie w pisk, panowie we wrzask, spod sceny posypały się yeahs. A zespół na to: facepalm.

hehe. na blackoutach na Festiwalu tez fajna sytuacja - wszyscy krzycza do Seana 'skacz, skacz!', on na to, ze nie rozumie, to zaczalem z kolezanka krzyczec 'jump, jump!'. niestety, nikt nie zajarzyl naszej inicjatywy i wszyscy dalej 'skacz'. ;f

Anonimowi użytkownicy nie mogą wysyłać wiadomości. Zaloguj się lub utwórz konto, aby móc wysyłać wiadomości na forum.